Avangarde Rezidențial - Ansamblu de locuinte situat în București - Bulevardul Timisoara - Strada Valea Drumul Calmatuiului 7- 21, Sector 6 / Cod Postal 061997

AVANGARDE REZIDENTIAL 7

Zona rezidentiala Bulevardul Timisoara
Strada Valea Drumul Calmatuiului 7-21, Sector 6 / București 061997

Acceseaza PROIECTUL 7

AVANGARDE REZIDENTIAL 8

Zona rezidențială Prelungirea Ghencea / Bragadiru
Strada JADULUI, Bragadiru / Jud. ILFOV 077025

Acceseaza PROIECTUL 8

Alege confortul unei “CASE PASIVE” cu costuri de întreținere reduse atât vara cât și iarna.

AVANGARDE REZIDENTIAL 8

Zona rezidențială Prelungirea Ghencea / Bragadiru
Strada JADULUI, Bragadiru / Jud. ILFOV 077025

Ansamblul “AVANGARDE REZIDENȚIAL 8”, este un proiect imobiliar în desfășurare, situat în partea de vest a capitalei, zona rezidențială Ghencea / Bragadiru - Strada JADULUI. Proiectul se va desfășura pe o suprafață de aproximativ 30.000 mp. și va cuprinde 150 de locuințe tip vilă cu un regim de înălțime P+1 (parter și etaj), fiecare unitate locativă are o suprafață utilă de aproximativ 130 mp. și este prevazută cu grădină / terasă acoperită și două locuri de parcare în proprietate. Locuințele sunt finisate modern având aproximativ 55 mp. pentru fiecare nivel. Ansamblul rezidential va avea 150 de locuințe tip vilă amplasate într-un areal securizat și monitorizat video. În apropierea ansamblului sunt disponibile pentru deplasare liniile STB: 222 și 122, totodată în proximitate sunt diverse magazine, Mega Image, grădiniță, școală, etc. Ansamblul nostru este prevăzut cu toate utilitățile urbane uzuale: apă, canalizare, curent electric, gaz, internet fibră optică, CATV, etc. Finisajele interioare sunt realizate cu materiale de calitate, locuințele fiind predate către cumpărător „la cheie”: termopan, gresie, faianță, parchet, uși de interior, ușă exterioară metalică, obiecte sanitare, etc. Încălzirea și apa caldă menajeră sunt asigurate prin centrală proprie in tandem cu pompă de caldură individuală, locuințele fiind prevăzute cu sistem de încălzire în pardoseală și panouri solare pentru autonomie energetică. Spațiile largi precum și suprafața generoasă alocată acestui proiect rezidențial completează un cadru urban civilizat ce desăvârșeste aspectul și confortul oferit. Vă mulțumim pentru interesul acordat proiectelor noastre imobiliare și vă stăm la dispoziție pentru detalii suplimentare sau stabilirea unei vizionări. Ne puteți contacta telefonic utilizând numerele expuse. 

PRET INFORMATIV  119.900 Euro - TVA 9% inclus.

Vă așteptăm la vizionare!

OFERTA GENERALA

Va prezentam oferta generala de preturi pentru achizitionarea de garsoniere si apartamente in cadrul ansamblului nostru rezidential, va invitam sa acesati oricare din ofertele noaste prezentate si sa ne contactati pentru a verifica disponibilitatea sau pentru detalii suplimentare. Prețul afișat este informativ si poate varia în funcție de modalitatea de plată aleasă, nivelul finisajelor, suprafața alocată sau poziție cu o marjă cuprinsă între 5 - 15%. Va asteptam la vizionare!

GALERIE FOTO

Va prezentam o selectie succinta de imagini cu randari de exterior pentru locuintele tip vila prezentate mai sus in oferta de vanzare, disponibile in cadrul ansambluluil AVANGARDE REZIDENTIAL 8.

LOCATIE PROIECT:

Zona rezidențială Prelungirea Ghencea / Bragadiru
Strada JADULUI, Bragadiru / Jud. ILFOV 077025


Email: office@avangarderezidential.ro

CONTACT:

OPREA Marius

(+4) 0735 073 445

GEORGESCU Valentin

(+4) 0767 600 804 

Pentru detalii suplimentare sau stabilirea unei vizionarii

va rugam sa ne contactati telefonic

 

Pagina de CONTACT

 

 

Va asteptam pe FACEBOOK!