"AVANGARDE REZIDENTIAL"(PROIECT FINALIZAT EXTINS 2014 - 2015)
     Proiectul imobiliar "AVANGARDE REZIDENTIAL" se desfasoara pe o suprafata de 47.500 mp. în Bucuresti, zona Prelungirea Ghencea 318 - 320, sector 6 si se adreseaza acelor persoane care îsi doresc „LUXUL la pret social!”.
     Complexul "Avangarde Rezidential" va cuprinde 1400 de apartamente începând cu garsoniere, apartamente avand 2 sau 3 camere si apartamente de lux.

Proiectul rezidential se va desfasura în doua faze:
   
     Faza I cu începerea lucrarilor în perioada august 2009 va cuprinde 200 de apartamente în 24 de imobile P+3 compuse din 7 - 8 apartamente pe scara. Imobilul are o suprafata construita de 500 mp. si se va executa în decursul a 90 de zile.
     Primele 150 de apartamente au fost finalizate (receptionate, locuite) în decursul anului 2010 - 2012 iar restul de 250 de apartamente vor fi finalizate pana la sfarsitul anului 2013.
     Deasemenea va oferim posibilitatea achizitionarii de apartamente complet mobilate si utilate cu aparatura de ultima generatie.

     Faza II cu începerea lucrarilor în perioada septembrie 2012 va cuprinde 250 de apartamente în 2 imobile cu regim de înaltime P + 6. La parterul acestor imobile se vor amenaja spatii comerciale un centru spa, sala de forta, gradinita, coafor, restaurante, etc.
     Intregul complex beneficiaza de securitate proprie 24/24, monitorizare video, paza, salubritate, administrare, mijloace de transport în comun precum si de toate facilitatile implicite ale unui ansamblu rezidential, avand disponibile peste 200 locuri de parcare pentru rezidenti.
Accesul se face direct din B-dul. Prelungirea Ghencea.

    Complexul este dotat cu toate utilitatile sectorului 6, apa, gaz, canalizare, CATV, internet, telefonie fixa. Complexul este prevazut cu un parc avand suprafata de 1.000 mp. destinat agrementului si ca loc de joaca pentru copii.
     Proiectul imobiliar "AVANGARDE REZIDENTIAL" satisface toate cerintele celor mai exigenti cumparatori, toate apartamentele fiind decomandate, beneficiind de centrala proprie, aerisirea bailor cu geam si de bucatarie traditionala cu usa.
     Proiectul reuneste într-un mod armonios luxul cu utilul la un pret social de achizitie. Întregul ansamblu se doreste a fi o îmbinare perfecta între luxul cotidian, oferit de un imobil cu o înaltime redusa si numar mic de vecini, si pret accesibil, respectand totodata toate criteriile de constructie si avand finisaje moderne si de calitate. În zona ansamblului se dezvolta o retea noua de sosele, drumuri expres, strazi ce vor uni parcul comercial Militari Vest, autostrada A1 cu centrul Bucurestiului, facilitand accesul în zonele de interes economic, comercial si de agrement.

     Va invitam sa parcurgeti cu atentie ofertele noastre de apartamente finalizate sau sa alegeti unul dintre proiectele noastre si nu ezitati sa ne contactati pentru detalii suplimentare sau vizionare.
[ACASA] [DESPRE NOI] [ECHIPA NOASTRA] [OFERTA CURENTA] [PROIECTE] [DOCUMENTATIE] [GALERIE FOTO] [CONTACT]
CREATED by GRAFITION A.D.
Preturile afisate sunt cu caracter informativ. Preturile sunt exprimate in euro plata fiind facuta in lei la cursul BNR din ziua efectuarii acesteia. Pretul afisat poate varia in functie de modalitatea de plata aleasa. De asemenea pretul afisat poate fi influentat de nivelul finisajelor si dotarea apartamentului cu o marja cuprinsa intre 5 - 15%.
Informatiile, imaginile si desenele cuprinse in prezentul material sunt doar cu scop informativ si nu angajeaza societate noastra. Integritatrea mesajului nu este asigurata prin Internet, societate noastra nu poate fi considerata responsabila de orice alterare sau modificare a continutului acestuia. Publicarea, utilizarea, reproducerea sau difuzarea chiar si partiala fara acordul nostru este strict interzisa Copyright © 2013 AVANGARDE REZIDENTIAL.
Copyright © 2010 - 2014 AVANGARDE REZIDENTIAL
GARSONIERA
APARTAMENT 2 CAMERE
APARTAMENT 3 CAMERE
APARTAMENT 3 CAMERE
APARTAMENT 3 CAMERE